Skip to content

AGENDA

2023

2 – 4 juni 2023 Annual ENCA-meeting Europa in Boedapest

Jaarlijks ontmoeten de aangesloten landen elkaar tijdens de annual meeting in een gastland. Door de Corona-pandemie is dat in 2020, 2021 en 2022 niet mogelijk geweest. Iedereen kijkt er dan ook naar uit om na drie jaar elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. De leden van ENCA Boedapest organiseren dit event dit jaar.

11 – 16 oktober 2023 Midwifery Today Conferentie, Bad Wildbad, Duitsland
“Birthing in love, everyone’s right”

De Midwifery Today Conferentie zal dit jaar weer worden gehouden in het Zwarte Woud: Bad Wildbad, Duitsland. Er wordt gestart op woensdag 11 oktober en zondag 16 oktober is de laatste dag. Maar het is goed mogelijk om slechts 1 of 2 dagen te gaan. Er zijn veel verschillende sprekers en workshops. Voor vroege beslissers is er een aantrekkelijke early bird prijs. Het programma is te vinden op de website.

1 november 2023 Less is More…. symposium Driebergen

Dit jaar is de titel Less is More… van angst naar vertrouwen. Hoe worden risico’s ingeschat en welke routines en handelwijzen zijn stimulerend of juist ondermijnend voor vertrouwen tijdens het bevallings- en geboorteproces? Via de plenaire sessies en in de workshops zullen we bovendien gezamenlijk onderzoeken hoe zowel bij de barende als bij de zorgverlener de eigen angst een rol kan spelen en welke inzichten en methodieken behulpzaam kunnen zijn bij de (co)regulatie van die angst.

Voor vroege beslissers is er een aantrekkelijke early bird prijs. Het programma is te vinden op de website.

Back To Top